Al-Manna iringi sambutan hari lahir

Nutrisi Ameer : fiber prebiotik mesra acara

Serbuk Al-Manna Gum Arabic boleh dijadikan nutrisi fiber mesra untuk mengiringi apa juga majlis sambutan dan keraian. Contohnya apabila ingin menikmati kek hari jadi yang istimewa, perut telah pun dialas dengan prebiotik semula jadi gum arabic. Pelbagai jenis hidangan lagi yang ingin dibawa masuk ke perut. Oleh itu sayangi perut dan usus dengan memberikan nutrisi berkhasiat.

Continue reading “Al-Manna iringi sambutan hari lahir”

Hantaran gum arabic ke Ipoh

Temui penerima di Taman Ipoh Jaya

Proses larutan sepantas tujuh saat di dalam air menjadikan Serbuk Al-Manna Gum Arabic atau getah arab daripada spesies tumbuhan akasia senegal terus mendapat tempat di kalangan pengguna yang mahu memanfaatkan nutrisi fiber prebiotik semula jadi yang kaya dengan kalsium dan mineral penting.

Continue reading “Hantaran gum arabic ke Ipoh”

Hantaran Al-Manna ke Semenyih dan Kodiang

Temui penerima di Selangor dan Kedah

Kebaikan nutrisi fiber semula jadi tinggi khasiat prebiotik Serbuk Al-Manna Gum Arabic yang diimport dari negara Sudan terus dimanfaatkan pengguna yang pentingkan penjagaan kesihatan. Sebanyak dua parcel disiapkan untuk hantaran ke courier Pos Laju Malaysia menerusi lapan unit serbuk gum arabic kategori akasia senegal dikirim kepada pengguna di Selangor dan empat unit lagi menemui penerima di Kedah.

Continue reading “Hantaran Al-Manna ke Semenyih dan Kodiang”

Hantaran Al-Manna ke Selangor dan Kedah

Temui penerima di Semenyih dan Slor Star

Hantaran pos untuk dua parcel Serbuk Al-Manna Gum Arabic melalui courier POS Laju di Pengkalan Chepa. Sebanyak 4 unit Serbuk Al-Manna Gum Arabic dikirim ke dua buah negeri iaitu Selangor dan Kedah masing-masing 2 unit. Nutrisi fiber prebiotik semula jadi tinggi kalsium ini mempunyai banyak khasiat untuk manfaat kesihatan antaranya membantu kesihatan sendi dan otot serta perut dan usus.

Continue reading “Hantaran Al-Manna ke Selangor dan Kedah”

Hantaran gum arabic ke Kedah

Temui penerima di Bandar Baharu

Hantaran dua unit Serbuk Al-Manna Gum Arabic melalui courier J&T Padang Tembak bakal menemui penerima di Bandar Baharu, Kedah. Nutrisi fiber prebiotik semula jadi tinggi kalsium ini mempunyai banyak khasiat untuk dimanfaatkan pengguna daripada pelbagai peringkat usia. Nutrisi fiber yang baik untuk usus dan memberi tenaga antara kepuasan pengguna setelah mengamalkan serbuk getah arab akasia senegal yang diimport dari Sudan ini.

Continue reading “Hantaran gum arabic ke Kedah”

Selamat Hari Merdeka

Merdeka bersama nutrisi fiber

Republic Fiber berkongsi detik sejarah negara dengan mengucapkan selamat Hari Merdeka buat semua pembaca. Biar pun negara Malaysia – dan planet bumi – masih dibelit pandemik COVID-19, namun tanggal 31 Ogos 1957 tetap merupakan saat bermakna untuk diraikan semua. Dataran Merdeka, Kuala Lumpur begitu erat bila dikaitkan dengan kemerdekaan negara. Hingga kini, peristiwa bersejarah ini akan terus terukir di sanubari setiap warga. Sudut pandang merdeka pada sisi lain sebagai contoh aspek kesihatan, sejauh mana warga menterjemahkannya? Merdeka bersama nutrisi fiber mungkin tafsirannya.

Continue reading “Selamat Hari Merdeka”

Gum arabic di Farmasi Khalifa

Farmasi Khalifa di Kedai Mulong

Pengguna Serbuk Al-Manna Gum Arabic dan Chia Seeds Organik yang berada di Kedai Mulong, Kota Bharu atau berhampiran dengannya boleh dapatkan nutrisi fiber sumber prebiotik semula jadi ini di Farmasi Khalifa di No B5 Lot 469 Kedai Mulong, 16910 Kota Bharu, Kelantan. Farmasi Khalifa juga baharu sahaja restock Serbuk Al-Manna Gum Arabic dan Chia Seeds Organik keluaran Ameer Al Manna Sdn Bhd.

Continue reading “Gum arabic di Farmasi Khalifa”

Somtam chia seed di Cerana Villa

Restoran Terapung Cerana Villa Pengkalan Datu

Menghirup udara pagi di Restoran Terapung Cerana Villa, Pengkalan Datu. Chia Seeds Organik sebagai pelengkap hidangan somtam yang ditempah sambil memerhatikan keindahan sungai dan bot Pinang Sebatang yang sedang menerima penumpang. Menurut juru hebah restoran, ramai pengunjung yang datang hari ini dari Terengganu.

Continue reading “Somtam chia seed di Cerana Villa”

Erat ikatan dengan Al-Manna Gum Arabic

Hadiahkan Serbuk Al-Manna Gum Arabic

Pelbagai cara dapat dilakukan untuk menghubung sebuah ikatan. Ikatan boleh sahaja sebuah kekeluargaan, persaudaraan dan persahabatan. Daripada anak kepada ayah, daripada adik kepada abang, malah daripada kawan kepada kawan. Serbuk Al-Manna Gum Arabic atau nutrisi fiber prebiotik semula jadi mungkin boleh dijadikan ‘alat’ dalam mengeratkan ikatan sesebuah perhubungan samada sebagai hadiah, beri minum percuma dan berkongsi kebaikannya.

Continue reading “Erat ikatan dengan Al-Manna Gum Arabic”

Nutrisi Ameer di Jalan Tok Kenali

Kedai runcit Fazlini di Kubang Kerian

Jalan Tok Kenali menyimpan banyak sejarah daripada sosok tubuh yang telah memberi sumbangan besar kepada aliran pendidikan. Beberapa tempat dan institusi penting turut mengabadikan nama tokoh ini yang kini boleh dilihat di sepanjang Jalan Tok Kenali. Kedai runcit Fazlini salah sebuah kedai yang berada di jalur ini menjadi lokasi pengguna di Kubang Kerian untuk mendapatkan Serbuk Al-Manna Gum Arabic.

Continue reading “Nutrisi Ameer di Jalan Tok Kenali”
Create your website at WordPress.com
Get started